Harmanlar Mah. Furkan Sok. No:/1A Merzifon / Amasya
tr

2020 Sosyal Medya Tasarım Boyutları

25.05.2020
237
2020 Sosyal Medya Tasarım Boyutları

Firmaların internet üzerinde var olmaması müşterilerde ciddi güvensizliklere yol açmaktadır. Geçmiş yıllarda firmaların kendilerine ait bir web sitesinin bulunmaması bu olumsuz etkiyi yaratırken günümüzde sosyal medya hesaplarının bulunmaması aynı etkiyi yaratır. Bu sebeple de firmalar kurumsal bir sosyal medya hesabı açarlar ve sürekli olarak buralardan paylaşımlar yapılır.
Yapılan paylaşımlar insanların markaya olan ilgisini üst seviyeye çıkarmayı başaracaktır. Bunun için grafik tasarım uzmanlarından yardım alınması şarttır. Aksi halde atılacak bir yanlış adım firmaya binlerce lira kaybettirebilir.
Grafik tasarım işlemlerinde sosyal medya postları tasarlayacak olan kişiler gerekli boyutları her zaman bilmesi gereklidir. Instagram, Twitter, Facebook, Pinterest ya da Linkein gibi sosyal medya sitelerinde görsellerin en iyi çözünürlükte ve tam bir şekilde çıkması için belirlenmiş ölçüler yer almaktadır. Tasarımlar bu ölçülere dikkat edilerek yapılmalıdır.
Belirlenen tasarım boyutlarına dikkat edilmezse kaliteli bir görüntü sunmayan görseller ortaya çıkar. Bu kalitesizlik direkt olarak insanlar tarafından firmaya yansıtılacaktır. Aynı olumsuzluğun firmanın tüm hizmetlerinde olduğu düşünülmektedir. Böyle bir sorunun yaşanmaması için doğru tasarımlara imza atılması şarttır.

Hızlı Sipariş Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz: