Harmanlar Mah. Furkan Sok. No:/1A Merzifon / Amasya
tr

Broşür ile El İlanı Arasındaki Farklar Nelerdir?

10.11.2019
528
Broşür ile El İlanı Arasındaki Farklar Nelerdir?
Broşür ile el ilanı arasındaki farklar nelerdir?

Sorusunu sıklıkla duyuyor ya da merak ediyor olabilirsiniz. Öncelikle olarak şunu bilmelisiniz. Her iki üründe tanıtım için etkili materyallerdir. Tanıtımın ne kadar etkili olacağı ise tamamen tasarıma bağlıdır. Peki, arasındaki farklar nelerdir?

El ilanları

Genellikle a4, a5 boyutlarındadır. Tek taraflı, çift taraflı olarak basılabilirler. Etkinlikler, tanıtım, hizmet tanıtımları, firma reklamı vb. İçin özel olarak tasarlanabilir. İyi bir geri dönüşüm için el ilanında kullanılan her bir materyallin; metin, görseller ve diğer unsurların titizlikle inşa edilmesi gerekir.

Broşürler

El ilanlarından farklı olarak çok sayfalı, kırımlı yapı da olabilirler. Bu yüzden tasarımlarda daha dikkatli olunmalı, tam olarak istenilen yansıtılmalıdır. Hem marka için hem de potansiyel müşteriler için cezbedici olmalıdır ancak o zaman çalışma başarıyla sonuçlanabilir.

Smhmedya.net olarak sizler için en iyisini tasarlıyor. Her iki ürün için de kusursuz, estetik, dikkat çekici yaratım sürecinin ardından eşsiz tasarımlar ortaya koyuyoruz. Fark yaratmak isteyenler için en kaliteli çözümleri sunuyoruz.

Hızlı Sipariş Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz: