Harmanlar Mah. Furkan Sok. No:/1A Merzifon / Amasya
tr

Dijital Manipülasyon Nedir?

17.05.2020
200
Dijital Manipülasyon Nedir?

Dijital manipülasyon, bir fotoğrafın düzenlenmesi işlemine denmektedir. Fotomontaj, foto manipülasyon olarak da adlandırılabilir. Örnek vermek gerekirse dijital manipülasyon birçok fotoğrafın birleştirilmesi, fotoğrafta efekt ve renk düzenlemesi yapılması, çevrenin düzenlenmesi, fotoğrafta temizlik yapılması gibi örnekler bu konuyu anlatmaktadır. SMH Medya, dijital manipülasyon alanında kendini geliştirmiş profesyonel bir firma olmakta. Eğer ki bu konuda bir hizmet arıyor iseniz kaliteli ve etkileyici tasarımlara sahip bu firmayı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Dijital manipülasyon için birçok uygulama yer almaktadır. Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, Pixlr, GIMP gibi birçok yazılım dijital manipülasyona birkaç örnektir. Bu uygulamalar ile fotoğrafı düzenleyerek daha farklı hallere getirebilir, etkileyici tasarım çalışmaları oluşturabilirsiniz.

Adobe Illustrator, 2020'de iPad'e geliyor

Dijital manipülasyonun sağladığı avantajlar arasında etkili bir çalışma olması ön planda bulunmaktadır. Bir tasarım ne kadar etkileyici olur ise kullanıcılar için de daha çok ilgi görecektir. Foto manipülasyonun bir diğer avantajı ise ilgi çekici tasarımların ortaya çıkmasıdır. Örneğin birkaç fotoğrafı karıştırarak, birkaç resim ile birleştirerek ilginç görsel çalışmaları meydana getirebilirsiniz. Bu da kullanıcıların daha çok ilgisini çekebilir.

SMH Medya, dijital manipülasyon konusunda sizlere en iyi hizmeti sunmak adına birçok çalışmalar yapmaktadır. Bir müşteri olarak firmaya istediğiniz tasarımı verdiğinizde sizlere en iyi çalışmayı yapacağından hiç şüpheniz olmamalı. İster dijital manipülasyon, ister reklam çalışması olsun firma her konuda sizin yanınızda.

Hızlı Sipariş Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz: