Harmanlar Mah. Furkan Sok. No:/1A Merzifon / Amasya
tr

Google Adwords Banner Reklam Tasarımının Önemi

10.11.2019
408
Google Adwords Banner Reklam Tasarımının Önemi

Web Sitelerinin ziyaretçi çekmek, ürün, hizmet tanıtmak ve rakiplerinin bir adım önüne geçmek için kullandığı doğrudan yollardan birisi de Google Adwords Reklamlarıdır. Google Adwords reklamları içerisinde de en fazla tercih edilen reklam modeli de banner reklam setleridir. Banner reklam tipi, Google Ads yayıncısı web sitelerinde reklam yayınlamak için ayrılmış bölümlerde yayınlanarak, ziyaretçi çekmek, ürün ve hizmet tanıtmak için kullanılmaktadır.

Haliyle maddi bir karşılık verilerek yayınlatılan bu reklamların tasarımı da önemlidir. Yayınlanan banner reklamın tasarımının direk hedef kitleye hitap etmesi, doğru görsel ile ilgi çekmesi amacına uygun olarak ziyaretçiyi web sitesine çekmesi veya üründen hizmetten alışverişe yönlendirebilmesi yegane amaçtır. Ayrıca hazırlanacak Sabit veya Hareketli banner setlerinin taşıması gereken bazı ölçüt ve kuralları vardır. Bunları sizin için Google Reklam Banner Seti Nedir konumuzda anlattık.

Bizleri Tercih Ederek

Yukarıda da değindiğimiz hedef kitleye hitap edecek, doğru tasarımın dizayn edilmesinde smhmedya.net Grafik Tasarım Ekibi olarak sizlere profesyonel hizmet sunuyoruz.

Hızlı Sipariş Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz: