Harmanlar Mah. Furkan Sok. No:/1A Merzifon / Amasya
tr

Grafik Tasarım Nedir ?

08.11.2019
340
Grafik Tasarım Nedir ?

Grafik tasarım nedir?

Sanat ve teknolojinin yaratıcılıkla bir araya geldiği tüm işlemlere grafik tasarım diyebiliriz. Genel olarak mesaj aktarmak, konuyu anlatmak, problemi çözmek adına üretilen görsel materyal üretimine dayanır.

Grafik tasarım hayatımızın her alanındadır. Logo, marka tasarımı, kitaplar, dergiler, gazeteler, posterler, reklam panoları, televizyon reklamları, arayüz tasarımı gibi birçok alanda kişilerin yaratıcılığına bağlı olarak kullanılır. Giydiğiniz tişörtlerden, bilgisayarlara, bilgisayarlardan telefona her alanda grafik tasarımının, tasarımcıların izlerini görebilirsiniz.

Bu kavram ilk olarak 1922 yılında William Addison Dwiggins tarafından dile getirilmiş olsa da başlangıcını mağara duvarına çizilen resimler olarak dahi kabul edebiliriz çünkü sanatın evrimi, birçok formun doğumuna, birçok alan yaratımına hizmet etmiştir. Profesyonel grafik tasarım sektörü her geçen yıl büyüyor ve her geçen yıl yeni aktörler sahnedeki yerini alıyor.

Günümüz iletişim çağında en çok tercih edilen görüntü materyallerini tasarlamak adına daha çok fazla insan, bu hizmetlere ihtiyaç duyuyor. Smhmedya.net olarak estetik, kusursuz eserler üretmek adına an be an durmadan çalışıyoruz. Sizlere en iyi çözümü sunuyor, yarattığımız görseller ile fark yaratıyoruz.

ETİKETLER: ,
Hızlı Sipariş Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz: