Harmanlar Mah. Furkan Sok. No:/1A Merzifon / Amasya
tr

Mobil Uyumlu Konu Tasarımı

18.05.2020
276
Mobil Uyumlu Konu Tasarımı

Günümüzde mobil kullanım oranı bir hayli artmış durumda. Bundan dolayı masaüstü kullanımının yanı sıra kullanıcılar mobilden de web sitelerine giriş yapmakta. Bununla beraber mobil uyumlu konu tasarımları da önemli bir husus olmaktadır. Eğer ki konunuz mobil uyumlu bir görünüme sahip ise mobil kullanıcılar için güzel bir görüntüye sahip olacak. Bu da size ekstra bir avantaj sağlayacak.

Konu tasarımı, SMH Medya tarafından Adobe Photoshop üzerinden yapılmaktadır. Photoshop üzerinden düzenlenen konu, modern ve sade bir tasarımın yanı sıra mobil uyumlu da olmakta. Eğer ki özellikle forumlarda veya web sitelerinde çeşitli reklam konularını gezdiyseniz Adobe Photoshop ile yapılan konu tasarımlarına rast gelmişsinizdir. Bu konuların bazıları mobil uyumlu olmaktadır.

Mobil uyumlu konu tasarımının birçok faydası bulunmaktadır. Bunlardan ilki yazının daha geniş olacağı için mobilde okunabilirlik oranı daha yüksek olacaktır. Diğer bir faydası ise konu hem mobil hem de masaüstü uyumlu olacak. Bu da iki cihazdan girenler için önemli bir avantaj sağlayacak. Bu faydalar ile birlikte en önemlisi de kullanıcıların ilgisini daha çok çekmesi sebebiyle konunun erişim oranı daha da yükselecek.

SMH Medya işte bu sebeplerden dolayı mobil uyumlu konu tasarımına ağırlık vermek istemektedir. Eğer ki mobil destekli bir projeniz var ise ve bunu herkese duyurmak istiyorsanız mobil uyumlu konu tasarımı yapmak sizin için daha etkili sonuçlar verecektir.

Hızlı Sipariş Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz: