Harmanlar Mah. Furkan Sok. No:/1A Merzifon / Amasya
tr

Tabela Tasarımı Nedir? Nasıl Yapılır?

12.11.2019
417
Tabela Tasarımı Nedir? Nasıl Yapılır?

İşletmeler olsun devlet kuruluşları olsun hastane olsun postane olsun hemen hemen her işletmeninin her kuruluşun bir tabela ihtiyacı vardır. Örneğin bir işletme, müşteri çekmek için tabelaya ihtiyaç duyar. Bir hastane, acil durumlarda insanların rahatlıkla görebilmesi için tabelaya ihtiyaç duyar. Söz konusu işletmenizin girişinde asılı duran tabela olunca hedefler farklılık gösterebilir. Her ne kadar hedefler farklılık gösterse de tabelaların en büyük işlevi olan kurumsal kimlik sunma, yer belirtme ve insanları çekme amacı hep aynıdır

Tabelalar işletmelerin dış yüzünde duran ve hemen fark edilmesi arzulanan kimliklerdir. Yoldan yürüyen bir kişinin tabelalara bakarak yürümesinden daha doğal bir şey yoktur. Peki, bakılan tabelalardan hangisi fark yaratacak ve bakmak ile görmek arasındaki ince çizgiyi yakalayacak ve rekabetçi iş dünyasında bir adım öne geçecektir.

İşte uzman bir grafiker ile çalışmanızın artısı da burada ortaya çıkıyor. smhmedya.net Grafik Tasarım Ekibi olarak işletmenizi bir adım öteye taşıyacak, çevrenize göre fark yaratacak tabelalar tasarlanmasında, bugüne kadar edindiğimiz tecrübemiz ile sizlere profesyonel hizmet sunuyoruz.

Hızlı Sipariş Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz: