Harmanlar Mah. Furkan Sok. No:/1A Merzifon / Amasya
tr

Web Tasarım Nedir?

29.11.2019
674
Web Tasarım Nedir?

Web Tasarım Nedir?

Kişi, kurumlar, firmalar adına dijital platform  üzerine tasarlanan, kullanıcıların ziyaretlerine yönelik tüm tasarımlara web tasarım denir. Ziyaretçilerin sorgularına yönelik, onların ihtiyaçlarına cevap verecek ve markanın sunduğu ürün, hizmetleri tanıtan genel bir arayüzdür. Aynı zaman da bu arayüz kişisel bloglar, içerik siteleri içinde özel olarak tasarlanabilir. Web tasarım nedir? Sorusu için kısa bir tanım yapacak olursak.

Firmaların, kurumların, kişilerin; potansiyel müşterilerine ya da potansiyel ziyaretçilerine ulaşmaları adına oluşturulan web siteler de diyebiliriz. Bu alan içinde pek çok unsuru beraberinde barındır. Bu unsurlar ise şu şekildedir:

Düzen: Ziyaretçilerin aradığı hizmete, bilgiye, ürüne en hızlı şekilde ulaşması için bileşenlerin en iyi şekilde yerleştirilmesine verilen addır.

Renk: Kurumlar, firmalar, kişilerin gücünü, karakterini ve marka imajını yansıtacak özel  seçimlere verilen genel addır.

Grafikler: Logo, fotoğraf vb. Görsel unsurlara verilen genel addır.

Fontlar: Yazı tipleri bir web sitesinin karakterinde ki en önemli çizgidir. Google tarafından belirlenmiş güveni fontlar arasından seçim yapılmalıdır.

Smhmedya.net olarak ekibimiz sizlere bu alanda en özel çalışmaları sunuyor.

Hızlı Sipariş Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz: